Google+

onsdag 12 augusti 2015

AXA Fjällmaraton 2016

Igår gjorde jag något ganska galet, tycker jag själv. Jag betalade ganska mycket för att få göra något väldigt jobbigt. Inte direkt normalt beteende kanske. Jag anmälde mig till AXA Fjällmaraton 2016. 43 km i fjällterräng, 2100 höjdmeter över tre fjälltoppar. Och jag om brukar tycka att backar inte är min grej. Nu vet jag vad jag ska ägna det kommande året åt. Springa i Gustavsbergsbacken på Frösön, springa runt Tysjöarna och springa på ÖSK.

Tysjöarna


Terräng, terräng och terräng. Och backar. En träningsplan har redan börjat ta form och jag hoppas att den kommer gå att genomföra och att den fungerar. Förhoppningsvis kommer jag kunna rapportera en hel del om den träningen här på bloggen.

Gustavsbergsbackens första lilla del vid liften

Men innan jag sätter igång med den planen ska jag bara genomföra Helsingborg Maraton först. Konstigt nog är jag mer nervös inför fjällmaran om ett år än inför Helsingborg Maraton den 12 september. Märkligt.

Men jag är ju inte ensam om att göra det här. Även Hasse och Helena har anmält sig så följ gärna deras förberedelser också!

Kolla på filmen och anmäl er innan det är försent.2 kommentarer :