Google+

söndag 16 januari 2011

På rätt spår!

Efter ytterligare en förkylning har jag äntligen tagit mig ut i spåret igen och åkt lite skidor. Jag och Sten åkte 10 km här på Frösön igår eftermiddag. Det kändes helt ok, i alla fall efteråt. Jag har inte direkt kommit i nån vidare form än, så jag tog mer eller minde slut i backarna. Men det ska väl ordna upp sig efter några fler turer. Det är bra med sällskap i spåret, det hjälper mig att fortsätta och inte fega ur och ta de korta rundorna. Vi körde till och med om nån på slutet, det får jag vara nöjd med.
Innan skidturen var vi och åt lunch hos Ida för att sen ta en tur på stan medan Maj sov. Jag råkade gå in i en affär som säljer ljudanläggningar och har väl förmodligen snart skaffat en sån. Jag pluggade in min Ipod och lyssnade på Tom Sawyer och Powerslave för att testa, det lät bra, riktigt bra! Måste ju ha lite bra ljud hemma, vi har klarat oss tillräckligt länge med datorhögtalare och en ministereo, ingen höjdare.
Idag blir det tapetsering för hela slanten, troligtvis. Det är bara ett rum kvar innan första omgången är klar. Det ska bara visiteras av bostadsbolaget så att vi kan få tillbaka pengarna. Det ska nog inte vara nåt problem med tanke på hur det såg ut innan.


Trevlig söndag!

4 kommentarer :

 1. Snyggt grabben, jag hade också kommit i gång bra och var laddad att åka men så kom bakslaget... Min käre sambo bröt av min stav, har inte kommit mig för att köpa ny än men sen du då ska det åkas skidor:-) Tills dess är det skridskor som gäller, blev en mil i veckan här, hojta om du vill följa, vi har ett par långfärdisar i strl 43....

  SvaraRadera
 2. Jag ska ha det i åtanke! Varför detta stavfel då? Försöker han hålla dig hemma? I och för sig lätt gjort, de är ju inte gjorda för att klara krafter från sidan. Mina stavar verkar vara ganska mjuka, de böjer sig när jag stakar som värst!

  SvaraRadera
 3. Nja, han klämde den under sätet i bilen. Fast misstänkt han gjorde det precis när vi börjat tävla om vem som går ner mest i vikt....

  SvaraRadera
 4. Det var sneaky! Lite sabotage! Men det är väl bäst att inte eskalera situationen!

  SvaraRadera