Google+

torsdag 9 juni 2011

You Better Swim

Igår var det dags igen. Vansbrosimningen börjar närma sig och jag kände att jag inte tränat tillräckligt mycket. Jag tog en sväng till badet och simmade några längder. Jag är ganska säker på att jag simmade 2000m. Jag är helt säker på att jag simmade i 44 min. Jag delade snabb-banan med en likasinnad den första stunden innan det blev ledigt och jag fick en egen bana. Det är näst intill omöjligt att simma crawl med nån form av tempo och kontinuitet i motionsavdelningen, man måste liksom anstränga sig för att undvika de andra simmarna, som man ju helst inte vill störa! Det blev i alla fall en trevlig simtur till slut.
Som jag nämnt tidigare så tänker jag öka svårighetsgraden i år genom att skippa våtdräkten. Efter två genomförande med, så kan ju ett utan vara på tiden. Jag hoppas därför på ganska varmt vatten. Just nu är det 16 grader, vilket kanske är lite i underkant! Nån liten grad varmare får det gärna bli. Jag tänkte ju även spexa till det så det är ju inte vilka brallor som helst som gäller utan ett par klassiska UDT-byxor från våra världspoliser i väst!  Sydda efter samma mönster som de alltid gjorts, sen andra världskriget! Inte illa!
Vi får se hur det går. Jag ska väl försöka komma iväg och hitta nån lagom kall sjö och härda mig lite. Det känns som att det kan vara bra att testa hur det känns i alla fall!

Dagens låt är You better swim, med Motörhead. En riktigt rivig liten visa! Håll till godo!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar