Google+

onsdag 15 februari 2012

Embrace of the endless ocean...

Dags att skriva ikapp lite. Jag har inte legat på latsidan utan bara glömt att skriva, eller inte orkat. Då ska vi se... om jag kommer ihåg vad som hänt sen sist. Vi kan väl börja med helgens aktivitet. I söndags tog jag och Sten en tur på våra nyslipade skidor. Det kändes som om det var bra glid efter slipningen. Vi åkte ca 2 mil vid Svartsjöarna. Det blev ungefär en mil stakning och en mil diagonalåkning där benen fick sig en omgång. Det var medvind ut och motvind hem.
Det hela resulterade i en jävulsk träningsvärk i benen som hade utvecklats fullt lagom till måndagens kvällspass i simning. Jag hade hoppats på liten fokus på benspark under simpasset, men det var det inte. Så mina möra ben fick sig en omgång till. Armarna kändes relativt pigga så det var inga problem där. Det var för övrigt sista passet i vuxencrawlskolan så nu är det fyra veckors uppehåll innan nästa "termin" drar igång. Nu återstår det bara att bestämma sig för om man behöver mer handledning eller om jag ska fortsätta solo. Med tanke på att tränaren inte hade nåt att anmärka på beträffande min simning så kanske jag klarar mig själv i fortsättningen.

Igår, tisdag var det "vila" vilket innebär att jag bara cyklade till jobbet i nysnö, ca 16 km. På väg till jobbet cyklade jag över Storsjöns is.

Idag, onsdag, körde jag ett pass simning på lunchen. Benen och armarna var en aning slitna sen i måndags men det gick bra ändå.

Jag simmade följande:
- 200 m insim (crawl)
- 6 x (25m F4 + 50m F3 + 50m F2 + 75m bad) totalt 1200 m
- 200 m crawl

Titellåt: The Embrace of the Endless Ocean med Amon Amarth
(viss koppling till simning i öppet vatten)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar