Google+

tisdag 17 januari 2012

YYZ (Simning)

Igår var det dags för simträning igen. Jag var inte direkt upplagd för att utföra massa konstiga teknikövingar i bassängen. Jag var förkyld i slutet på förra veckan och allmänt hängig i helgen så när jag kom hem från jobbet kände jag mest för att slappa i soffan. Men har man betalt så har man, dessutom så är det oftast så att jag piggnar till efter ett tag. Det är bara att bita ihop och se till att ladda upp på bästa sätt. Igår såg min uppladdning ut enligt följande:


- Middag: Havregrynsgröt med äpple
- YYZ med RUSH i bilen till badetJag tror att det var YYZ med RUSH som hade störst effekt. Den fick igång mig mentalt, sen fanns det inget som kunde stoppa mig. Jag vevade på som en galning i vattnet och tog mig faktiskt framåt och höll ut hela passet, även om jag var lite tröttare än vanligt. Totalt så simmade vi 2000 m och utförde diverse teknikövningar varvat med vanligt sammansatt sim. Det var lite superman, alabama, zip och andra välkända övningar :-).

Ha en bra dag!

4 kommentarer :

 1. Något säger mig att min far kommer att få det tufft till sommaren.... Du har så att säga lagt in en lite högre växel än oss andra inför vansbro:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi får väl se om simträningen gör nån nytta. Farmförallt tänkte jag skaffa en vettig våtdräkt. Så länge man inte blir instängd bland massa andra simmare så ska det nog gå bra!

   Radera
 2. Musik är det perfekta hjälpmedlet när man behöver motivering inför ett pass :), tja du vet ju vad jag tycker om låten ;) jag föredrar dock lite tyngre grejer inför mina pass.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just när det gäller YYZ så är det nog tempot som gjorde att jag kom igång. Under tiden som jag styrketränar brukar det bli lite tyngre musik. Till exempel Slayer, Pantera eller Lamb of God.

   Radera