Google+

torsdag 10 april 2014

Träningsfritt inlägg, men behövde ventilera lite...


Det här har ju inte så mycket med träning att göra, men jag blev lite fundersam när jag såg det. Det dök upp ett sånt där sponsrat förslag på sida på Facebook, som enligt titeln skulle ha med Mens Fashion att göra. Det var lite lustigt särskrivet (på svenska) på några ställen så jag besökte den för att se om det fanns några fler kul felaktigheter.

Tyvärr hittade jag inte så mycket kul, snarare tvärtom. De har en ganska intressant metod för att marknadsföra kläder för män.

Fina kläder, de måste jag skaffa. Kanske nåt för kontoret...

Det kanske bara är jag, men vad har bilden med kläder att göra? Jag hade kanske valt att visa en bild på ett klädesplagg, kanske till och med från tillverkaren som de gör reklam för. Men jag jobbar ju inte med marknadsföring så vad vet jag.

Visserligen så sprider väl jag reklam nu, men för att minska det lite har jag tagit bort adressen till sidan. De som vill hittar säkert Facebooksidan ändå. Ni som känner att ni måste leta upp den hoppas jag gör det för att titta på alla de andra lika dåliga exemplen. Det finns ganska många.

Det var allt. Kommer nog ett inlägg om träning senare.

2 kommentarer :

  1. Köp den outfiten vetja! Du kommer bli populär på kontoret :p

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sjukt poppis skulle jag tro. Men jag har inte råd, varken med själva mönstret eller stoppningen.

      Radera