Google+

fredag 4 april 2014

Tights, dino-mössa och lite cykling (och ett nytt ord)

Jag tar det lite lugnt idag. Jag vilar nästan, fast bara nästan. Jag nöjer mig med att cykelpendla till jobbet och kör ingen styrketräning.

I morgon tänkte jag försöka ta en lite längre löprunda för att utvärdera tightsen från Asics. I morgon är det upp till bevis. Skav eller inte skav, det är frågan. När jag springer lite längre rundor (för mig 15+ km) utan att ha sprungit så mycket på ett tag så brukar det kännas direkt i benen. Jag kan få lite känningar i nåt knä och framsida lår brukar säga ifrån. Det känns nästan som att träningsvärken kommer direkt under turen. Träningsvärken brukar sen bara tillta. Om de här tightsen nu är så bra som de säger och ger extra stöd och förbättrar hållning och "flow" så borde det märkas, tycker jag. Jag förväntar mig i princip inga känningar under rundan och minimalt med träningsvärk. Är det för mycket begärt?


På lunchen blev det en lite promenad i solen. Var tvungen att gå till ICA och skaffa lite eftermiddagsfika eftersom fredagsfikan blev inställd, helt utan förvarning. Nästan lagbrott, typ. Blev tydligen fotad av en paparazzi här i Krokom, inte helt ovanligt faktiskt. Kom över bilden på nätet. Förutom nya tights så har jag alltså även en ny snygg mössa, väldigt custom och limiterad och allt vad det heter. Jag har även en nöt i kinden, ifall ni undrar.

Foto: Hasse
Slutet på min supervintercykelpendlingsutmaning (nytt ord Aftonbladet och Expressen!) börjar närma sig. Bifogar aktuell lägesbild.

Vecka 14

2 kommentarer :

  1. Ta patent på den där mössan. Tror i så fall att vi kommer att få se den i träningsammanhang 2015. Tuff :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kanske finns möjlighet att beställa en egen :-) Finns fler tyger, med ugglor t ex eller flugsvampar. Tror att jag ska beställa en buff.

      Radera