Google+

onsdag 24 februari 2010

Crossfit

Idag släpade jag med mig en kollega till styrketräningslokalen för att köra lite styrketräning. Det blev, inte helt oväntat kanske, enligt beprövad modell. Den här gången spexade jag till det och hade på mig min pulsklocka för att kolla pulsen under passet. Jag körde två "varv" med en liten paus mellan varven. Varven såg ut enligt följande:

12 x Chins
25 x Marklyft @ 60kg
25 x Upphopp på bänk
50 x Push-ups
25 x Floor Wipers @ 30kg
50 x KB Cllean & Press @ 16kg
10 x Chins

Paus

8 x Chins
25 x Marklyft @ 60kg
25 x Upphopp på bänk
25 x Push-ups
25 x Floor Wipers @ 30kg
30 x KB Cllean & Press @ 16kg
8 x Chins

Under varven snttade jag 80% av maxpuls och låg som högst på 90%. Varje varv tog ca 13 min att genomföra så förhoppningsvis gjorde det lite nytta för kondisen och inte bara styrkan.

4 kommentarer :

 1. Micke Fågel ;)27 februari 2010 11:22

  Vad laddar du med inför passet, och vad fyller du på energiförråden med efter avslutat pass?

  SvaraRadera
 2. Den här gången laddade jag antagligen med frukost kl0600, kompletterat med nån kopp kaffe och lite te ett par timmar innan. Kanske åt en macka också, minns inte riktigt. Som du kanske märker så laddar jag inte speciellt seriöst, det blir som det blir. Det enda är att jag undviker att äta/dricka för mycket nära inpå, då kommer det upp igen :-) Efter så var det lunchdags!

  SvaraRadera
 3. Ja okej :), själv laddar jag med Vitargo innan pass, det ger en kanoneffekt, jag känner att jag kan ge mer av mig själv genom hela passet :).

  SvaraRadera
 4. Ok, då kanske jag ska prova också. Eller kanske slänga i mig en näve strösocker :-) Jag har bara testat Vitargo vid tävling, med varierat resultat! Har testat lite grejer från Gymgrossisten tidigare, kändes som om det funkade i alla fall!

  SvaraRadera