Google+

måndag 11 januari 2010

Fortsatt förfall!

Inte har det blivit något tränat idag heller. Jobbar kväll och har haft att göra hela dagen. Förhoppningsvis så kommer det lossna så jag har tid att få till lite träning igen. Tiden rinner iväg och dagen då det är upp till bevis närmar sig. Då ska jag ha toppt formen när det gäller bänkpress, chins och 10km löpning. Tyvärr finns det inte så mycket att göra mer än att styrketräna och springa, det hjälper inte att sitta och tänka på det. Ska ta och undersöka gymet som hyresvärden har fixat till i mitt område, om det är bra så kan det ju vara ett alternativ.
För övrigt vill jag passa på att gnälla på komunen som inte har svarat på mitt förslag att anlägga fler utomhusgym. Några chins-stänger och bänkar för sit-ups hade inte skadat. Men de har inte ens bemödat sig att ge ett svar. Inte ens ett "nej, vi har inte råd". Skärpning.
Kom precis på att jag kanske kan räkna cykelturen till och från jobbet som fys. Det är snö på alla cykelbanor så det blir lite extra jobbigt. Det lär väl ge lite effekt!

Träna hårt! Vila hårt!

2 kommentarer :

  1. Ja du ligger ju lite efter mig och Johan, vi ligger i hårdträning! 2.5 km skidor i dag:-) gissar att vi ligger en bra bit efter din grundfysik dock....

    SvaraRadera
  2. 2,5km skidor är min total i år... lär inte bli mer :-)

    SvaraRadera