Google+

måndag 12 juli 2010

Vansbrosimningen! Klart!

Då var jag hemma i Halmstad igen, efter en helg i Vansbro. Det har varit varmt även där, så det var skönt att få hoppa i vattnet och svalka av sig lite. Det blev faktiskt en ganska avkopplande simtur större delen av sträckan. Jag ökade tempot lite på slutet när jag kände att jag hade ork kvar, men hade nog kunnat klämma ur lite krafter till även tidigare under loppet. Jag ville inte riktigt ta för fullt eftersom jag kände av lite smärta i ena axeln, har väl inte klockren teknik! Men jag crawlade mig igenom 3000m i strömt vatten, och trängdes med de andra tokarna. Det är jävligt frustrerande att bli översimmad av andra som inte har kolla på vart de är på väg! Nästa gång får jag väl se till att komma iväg ännu snabbare så jag slipper trängas.
I alla fall, tiden blev 57:17, helt ok. Det blev ju snabbare än förra året! Nästa år ska det gå snabbare! Vem hänger med nästa år?

Bilder kommer senare!

Ha den bra vecka!

4 kommentarer :

  1. Rikard Lundgren12 juli 2010 12:13

    Jag väntar med spänning på att dessa bilder med arten Henkius Bergus ska publiceras då jag länge hyst misstankar om att de kan vara en skröna! ;)

    SvaraRadera
  2. Ja, det är inte ofta man lyckas få läge att ta en bild! Lite som bigfoot!

    SvaraRadera