Google+

tisdag 13 juli 2010

Vill ni ha träningstips?

Eftersom jag just nu sitter på röven och inte har för avsikt at träna idag tänkte jag passa på att undersöka vad ni vill ha för träningstips! Det är fritt fram att be om tips på de flesta typer av träning, så ska jag försöka komma med nåt bra tips, eller kanske till och med ett enkelt upplägg. Jag har förhoppningsvis nåt bra att komma med! Vill ni har tips på övningar ni kan göra på jobbet? Det kan vara på kontoret, på lagret, i bilverkstaden eller nåt annat ställe. Jag kan säkert fundera ut nåt bra. Eller vill ni ha tips på upplägg för att orka simma längre eller bli bättre på chins? Mer löpträning? Styrketräning?
Jag skriver det ni vill att jag ska skriva! Ifall ni tror att jag inte vet nåt så kan ni ju alltid be mig skriva nåt och sen såga det! Alla vinner :-)

Tills jag får några förslag fortsätter jag att skriva det jag själv tränar!

2 kommentarer :

 1. Gärna har en bristning i baksida lår sedan 2 månader tillbaka som jag fick när jag gjorde marklyft.
  Vilket gör det lite besvärligt att träna.
  Kan inte springa för tillfället cyckla funkar men händer väl att man haltar lite efteråt.
  Kompensera nog med andra höften samt knäna tar stryk.
  Gärna tips på konditionträning.
  Har ingen våtdräkt annas hade simning varit bra.

  Peter Strömberg

  SvaraRadera
 2. Det är nog svårt att träna kondition utan att belasta baksidan på låret. Som du skriver så är simning ett bra alternativ. Våtdräkter behöver inte kosta så mycket, det finns ganska billiga att köpa här tex http://www.clasohlson.se/Product/Product.aspx?id=147454056. Jag tror nog att de fungerar om man vill simma till havs sommartid. Är det hyfsat varmt behöver du nog ingen dräkt.
  Har du tillgång till en roddmaskin på nåt gym så är det också funkis. Det går ju köra intervaller på en sån.
  Om inget av det funkar så kan du ju alltid testa att köra styrketräning med högt tempo. Lätta vikter, många repetitioner och liten vila mellan övningarna. Välj ut ett tantal övningar som funkar att köra trots benet, gärna övningar som tränar flera muskelgrupper. Växla övning utan att vila och kör ett varv. Håller du ett högt tempo så får du upp pulsen ganska rejält. Du kan ju kolla på mina crossfit eller 300 pass, så finns det nog någon övning som du kan köra eller anpassa!

  SvaraRadera