Google+

onsdag 8 januari 2014

Lite om mig, en lista helt enkelt

Precis som titeln säger så kommer det nu lite fakta om mig. Det är tydligen poppis att lista saker om sig själv på bloggen, saker som kanske inte alla känner till. Jag tänkte göra ett försök, jag vill ju inte vara en sån där tråkig typ som bara smygläser andras listor utan att själv bjuda till. 

1. Jag har världens bästa fru och barn. Min fru gillar Zombiefilmer och hårdrock och barnen är busiga, har mer fantasi än de flesta och är ganska knasiga (se bild nedan). Inte konstigt att de är bäst!

2. Jag lekte mycket med Lego när jag var liten, även när jag inte var så liten längre. Om jag inte missminner mig så lekte jag även under högstadiet. Sen tog jag en paus, men har börjat igen så smått. Åldersgränsen är ju faktiskt FRÅN den angivna åldern. 

3. Jag drömmer om att skriva en bok, gärna ge ut den också. Jag får ofta en massa skumma idéer som det inte blir nåt av, men nån gång ska jag ta tag i det... jag lovar. 

4. Mina två favorit-TV-serier är MacGyver och Magnum. Jag har båda på DVD om nån vill komma förbi och kolla på ett avsnitt.

5. Jag har skrivit ett fysiskt brev till Tom Selleck och fått signerade foton tillbaka. Fotona har jag på mitt kontor (se bild nedan). Nog om det.

6. Jag tycker om att måla små figurer, av tenn eller plast. Ni vet såna där små figurer som man spelar strategispel med. Figurer vars öde bestäms genom kast med tärningar som har orimligt många sidor. Jag gillar att måla, inte så mycket att spela (se bild nedan). 

7. När jag för många år sedan skulle köpa min allra första CD valde jag albumet "Haddaway the Album" med Haddaway. Det innehåller bland annat den lysande låten What is Love, som är med i A Night at The Roxbury, bara det liksom. 

8. Jag har hoppat fallskärm, solo, en gång. Det var i Halmstad under officersutbildningen. Vi hoppade från ett ganska gammalt flygplan så det kändes helt ok att hoppa ut, faktiskt. 

9. Ibland när någon pratar med mig kan jag ge intryck av att jag lyssnar och uppfattar vad som sägs. Jag kan till och med svara sammanhängande på frågor. Efteråt har jag däremot inget minne av samtalet, eftersom jag egentligen inte lyssnade så noga. Oftast sker det i samband med att jag spelar TV-spel eller pillar med telefonen, viktiga grejer alltså. 

10. Jag och frun cykelsemestrade en sommar och cyklade Stora Torg i Halmstad till Stortorget i Östersund. Vi tältade mestadels men bodde även på hotell och vandrarhem. Det regnade mycket.

11. Jag är godis-/sockerjunkie. En öppnad godispåse är en tom godispåse. Är det en påse lösgodis, som ju alltid är öppna, så är det kört. Jag äter tills jag mår illa eller tills det är slut. Det finns i princip inga äckliga bitar, bara mindre goda. 

12. Jag har haft några drömbilar under min uppväxt. Ett tag var jag väldigt inställd på att spara ihop till en Lotus Esprit S1, mest för att den var med Bondfilmen "The Spy Who Loved me". Den där som kan förvandlas till ubåt. 

13. Jag simmade Vansbrosimningen iförd endast ett par UDT-shorts och mustasch för att hedra 30-årsjubileet av Magnum PI. Det var kallt. 

14. Jag har försökt lära mig spela gitarr på egen hand vilket gick så där. Däremot så fick jag sjunga in två låtar på min svensexa, med lite bättre resultat, men inte mycket.

15. Tekniskt sett kan jag titulera mig (amatör-)skådespelare, även om betalningen var i form av mat och boende. Mer än så säger jag inte. 

16. Jag är vänsterhänt. 

Nu tycker jag att det kommit fram tillräckligt med pinsamheter. Ha en bra dag! 
Knasig unge. Eremitkräfta kanske???


2 kommentarer :

  1. Spännande att Tom valde att skicka en halvnaken bild på sig själv ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Grejen är att jag skickade bilder till honom, som han signerade. Har nog ett foto till nånstans :-)

      Radera