Google+

lördag 26 juni 2010

Löpning, dagen efter!

Idag fick vi sovmorgon. Vi behövde inte gå upp förrän strax innan 8, då vaknade den som bestämmer i huset. Vi åt en stadig grötfrukost för att ladda upp inför dagens träningspass. Det blev löpning längs Prins Bertils stig i Halmstad. Vi åkte ut till päronen som fick vara barnvakt medan vi sprang en sväng var. Jag tog en liten runda på 9 km, jag tog det lugnt och njöt av det fina vädret. Varmt och soligt. Det var riktigt trevligt att springa längs havet, särskilt med tanke på att det var medvind just då. Det var en del folk ute och gick, men jag passerade även en hel del dåligt uppsatta tält omgivna av slöa typer som apatiskt satt och stirrade ut i tomma intet. Jag antar att de hade en lång natt bakom sig. Jag kände mig nöjd med beslutet att ta det lugnt och träna istället.
När jag kom i mål stretchade jag lite i trädgården och solade, det var riktigt skönt!

Uppladdning: Havregrynsgröt med mjölk till frukost. Vatten.
Återhämtning: Drink med Pro 92 Sojaprotein och lite gainer. Sill och potäter till lunch.
Musik: Dream Theater - Falling Into Infinity

Någon mer som har tränat idag? Lämna gärna en kommentar och berätta vad ni tränat, eller kanske varför ni inte gjorde det!

3 kommentarer :

 1. Ska träna idag, men lite senare på kvällen. Då blir det intervaller i någon form, antagligen 500m ryck runt 1,30 vi får se är aningen sliten i benen efter två hårda pass på raken.

  Micke

  SvaraRadera
 2. Nej men igår förmiddags blev det självklart en runda :) härligt med 9km imorse starkt!

  SvaraRadera
 3. Det låter nice :-) Imorgon är det nog dags att springa till jobbet! Inte helt fel att börja dagen med att trötta ut sig :-)

  SvaraRadera