Google+

fredag 15 november 2013

Påhejad av vänstra skinkan

Fredag, en alltid lika trevlig dag. Veckans sista BRAK-pass, gofika på jobbet, en löptur innan middag och sen lite gofika igen. Helt ok. Nu blir det sängen så att jag orkar med helgen. 

Dagens BRAK-pass var ingen direkt nyhet, samma upplägg som tidigare i veckan, och förra. 

10x20 Armhävningar
10x25 Sit-ups
4x10 Chins
10x15 Dips

Eftersom jag stod för fikat på jobbet idag så tog jag bilen för att få med den. Har ju ingen pakethållare på cykeln och en limepaj hade nog inte mått så bra av att mosas ner i ryggsäcken. Det blev med andra ord vila från cyklingen idag. När jag väl kom hem tog jag en löptur på ca 6 km, lagom tur innan middagen. Den här gången hade jag telefonen i bakfickan så varje gång runkeeper informerade om läget kom ljudet från vänstra skinkan, lät lite konstigt faktisk. Trots vila från cykling känner jag mig ganska slut i kroppen så det ska bli skönt med sömn. 

Förresten har jag lagt till en ny sida på bloggen, mestadels reklam för kosttillskott. Men det är ju såna som jag själv har testat och använder så det är väl egentligen tips, för den som vill. I övrigt slipper ni masa reklam, skönt eller hur? 

PS. Brukar ta lite bilder lite då och då för att se ifall träningen ger resultat. Än så länge kan jag konstatera att på en månad hinner skägget växa ganska mycket. DS

2 kommentarer :

  1. Jag kan intyga att det ger synbart resultat. Gott jobbat!

    SvaraRadera
  2. Tackar. Du menar att skägget är synbart större eller :-) Tror det sitter mycket styrka i skägget just nu, och även en del limekräm... så det bär mig emot att trimma det.

    SvaraRadera