Google+

lördag 21 maj 2011

Run like Hell!

Igår lyckades jag fästa min smarta mobil på huvudet. Jag såg inte direkt smart ut, men det var igen som såg mig. Resultatet blev däremot ganska mycket bättre än då kameran satt i vätskebältet. Rundan jag sprang var samma som förra gången, fast jag filmade bara när jag sprang inne i skogen. Jag ville helst undvika att bli sedd i min fina utstyrsel. Filmen blev ganska bra, tycker jag. Den blev lite längre eftersom det blev en bättre inspelning, samt att jag tyckte att hela låten skulle få vara med. Därav mörkret på slutet. Låten får glänsa lite på egen hand!

Det var gårdagen. Idag har vi varit i Viken och ätit middag. Det blev grillad korv, vilket aldrig är fel. Alltid trevligt med grillat! Ingen träning idag, får väl kalla det en vilodag. I morgon däremot ska det bli träning. Jag har dock inte bestämt mig för vad än. Simning eller löpning med lite styrketräning som extra krydda. Nåt av det! Det är väl förhoppningsvis ingen nyhet för någon, men DN skriver ju att man ska röra på sig, så lever man längre (Rör dig - och lev längre). Det tycker jag låter bra! Så ut och rör på er!

2 kommentarer :

  1. Cool film, personligen tycker jag att det skulle det vara kul att träna med en cyklist som filmar en under passets gång. Det skulle man kunna lära sig mycket av.

    SvaraRadera
  2. Ja, fast jag vet inte om jag vill se hur det ser ut när jag springer :-) Det kanske ser för jävligt ut, så man skäms!

    SvaraRadera