Google+

onsdag 11 maj 2011

King of the hill!

Samma procedur som i måndags. Ett varv  upp över ett par kullar med en liten styrketräningspaus på toppen av Öneberget. Inte mycket att ord om. Rundan är ca 3km lång.

Styrketräning:
- Armhävningar 4x20
- Sit-ups 4x20

Efter passet blev det intag av näring, så fort som jag bara kunde. Vanligtvis så försöker jag se till att få i mig något direkt efter, det ska ju enligt vad folk säger vara det bästa. För att vara säker så tog jag i ordentligt. Jag tryckte i mig en normal portion "vanlig" mat som jag sköljde ner med en omgång Gainer Pro från Gymgrossisten. Jag har tröttnat på den senaste tidens viktnedgång till följd av alldeles för mycket konditionsträning och annat sunt leverne, så nu tänkte jag försöka bygga lite igen. Än så länge har jag säkert ökat 1kg. Kan i och för sig bero på att jag inte besökt huset nyligen? I vilket fall som helst, jag hoppas att min lilla träningsplan och det ökade energiintaget ska leda till lite mer massa. Vi får väl se. Roger Zapfe (Atlas) sa en gång att ska man bygga så är det överintag som gäller, så det kör jag på. Här kan man läsa lite om att äta rätt: Ät direkt efter träningen.
Tänkte visa hur mitt gym ser ut, ifall det är någon som underar. Jag använder för tillfället två gym, ett ute och ett hemma. Jag tänkte börja med att visa hur det ser ut ute:
Utsikt från gymmet!

Utrustningen!

Har inte bestämt mig för vad nästa pass ska innehålla, men jag funderar på en lite längre löprunda till helgen och kanske ett simpass. Förhoppningsvis ska jag kunna klämma in ett pass till liknande det jag precis genomfört och ett lite rejälare kettlebellpass enligt detta!

Ha en fortsatt trevlig dag!

2 kommentarer :

  1. inspirerande träningsläsning! det blir ett "bokmärke" här. :)

    regga dej gärna på http://pappabloggar.topplista.com och få fler besökare. det är helt gratis! :)

    ha en bra dag!

    SvaraRadera
  2. Det ska jag se till att göra. Kanske skulle nämna att jag har en dotter på strax över 2 år och en till på gång. Kan nog bli lite intressanta inlägg om att hinna träna när man har chansen!

    SvaraRadera