Google+

tisdag 10 september 2013

"Bär träningskläder på jobbet"-dagen

Idag bestämde jag helt själv att det var "bär träningskläder på jobbet"-dagen. Mestadels på grund av att jag efter morgonens cykeltur och gympass upptäckte att jag inte hade någon ny tröja med mig i ryggsäcken. I alla fall ingen ny och fin normal tröja. Däremot hade jag en nytvättad och fin träningströja med RUSH-motiv! De nya strumporna råkade dessutom vara löparstrumpor. Det som förstörde hela utstyrseln var visserligen shortsen som var ett par helt vanliga "civila" shorts. Men jag tycker ändå att det var ett steg i rätt riktning :-)!


Efter cykelturen på 13 km blev det som sagt ett pass på gymmet. Idag var det dags för lite jonglerande med kettlebells igen (pass 2). Det var inte allt för jobbigt att genomföra. Jag kände mig faktiskt riktigt pigg idag så det var bara skönt att träna. Jag avslutade passet med att testa en Macebell-övning som kallas "360". Dock körde jag bara med en stång som vägde ca 6 kg, utan klump i änden. Lite dåligt med klubbor på gymmet. Men det kändes ändå!

Macebell 360


Hur som helst så är jag nu halvvägs igenom dagens träning. Jag har en trevlig cykeltur hem framför mig och när jag väl kommer hem och har hämtat barnen och fixat mat och utfodrat dem så ska jag försöka ge mig ut och springa en sväng också. Får se hur det går! 

Soluppgång bortom elledningsgata.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar