Google+

onsdag 23 oktober 2013

Dagens överraskning, ett inlägg om träning och solsken.

På grund av lite logistiskt strul under morgonen kom jag iväg lite sent. Jag valde att cykla med Stålhingsten eftersom det var så dåligt väder i går, med snöblandat regn. Tänkte att det kanske skulle vara risk för lite otrevligt underlag, men jag hade fel. Det var ingen risk för halka och dessutom ganska varmt, så jag höll på att svettas ihjäl eftersom jag hade klätt mig för varmt. Jag var med andra ord ordentligt uppvärmd när jag kom fram till gymmet. Inga konstigheter idag, veckans andra BRAK-pass som fortfarande är lite mjukstart i början på period 2. Trots att jag körde samma pass igår så gick det bra, jag var inte allt för trött men fick ta några pauser (att stanna i armhävningens övre läge är faktiskt vila). Dagens pass såg ut så här:

6x30 Armhävningar
6x30 Sit-ups
3x10 Chins
3x20 Dips

Nu när jag har kört de här övningarna ett tag (inte dips dock) så märker jag att även om jag blir trött så kan jag oftast fixa de sista repetitionerna genom att tjura på. Jag tar inte tvärslut, utan det finns nästan alltid lite mer kraft att krama ur, vilket är kul. Jag märker det särskilt när jag gör chins. När period 2 är avklarad ska jag nog kolla hur många repetitioner jag klarar av max, kan vara intressant att se.

Cykelturen hem blev väldigt trevlig, det slutade blåsa och solen kom fram. Jag tror inte det blir så många fler dagar som idag, inte på cykeln i alla fall.

Inte helt fel
Shady character
Frösön, Rödön, Storsjön och fjäll. 
Selfie! 
 Har ni andra haft en trevlig dag, kanske till och med tränat lite?



2 kommentarer :