Google+

onsdag 9 oktober 2013

Dagens träning och lite om framtida sulor!

Det är mycket på gång just nu. Eller, ja, lite mer än vanligt. Lätt att få storhetsvansinne, men så kan det vara. För det första så är jag med i en bloggtävling där vinnaren får en massa kosttillskott. Inlägget som är med i tävlingen hittar du här. Eller så röstar du direkt genom att trycka på knappen till höger i bloggen! Det är ingen nyhet i och för sig, men det skadar ju inte att upprepa! Röstfiske är ju trevligt!

Men, jag fick idag även ett par FootBalance-sulor från av www.jogg.se idag. Tanken är att jag ska testa dem och skriva ett inlägg där jag recenserar dem. Recensionen ska skrivas om ca tre veckor och kommer då att läggas upp på www.jogg.se så att folk kan läsa om sulorna och kanske hitta en variant som passar dem. Jag tycker det låter som en kul grej, sen får jag dessutom behålla sulorna. Inte helt fel. Jag kommer troligtvis skriva lite om sulorna under tiden fram till själva recensionen ska skrivas, så håll koll om ni är intresserade!

Sulor helt enkelt

Nog om tävlingar och annat. Dagens träning gick som smort. Cykling till och från jobbet (26 km totalt) och styrketräning på gymmet innan jobbet. Dagens styrketräningspass gick bra, inte allt för jobbigt att slutföra mina set. Jag la till och med till ett extra set med chins eftersom jag kände mig pigg idag. Idag blev det 6x30 armhävningar, 6x30 sit-ups och 4x10 chins. Jag är nöjd och hoppas på träningsvärk imorgon. Det var längesen.

Ha en trevlig kväll, och för guds skull glöm inte att RÖSTA!!!

2 kommentarer :