Google+

fredag 18 oktober 2013

Känsel i fingrar och tår är överskattat...

Det var -4 i morse när jag rullade iväg mot jobbet. Fortfarande lite rosslig i rören och med en något mörkare röst än vanligt, men jag var ändå inställd på att cykla och dessutom köra ett pass på gymmet. Jag har inte känt mig särskilt trött eller hängig utan det har bara varit lite irriterat i luftvägarna. Ingen feber eller ont i halsen, bara nåt annat skit som vägrar att försvinna. Därför tyckte jag att det var dags att sätta igång igen, ska jag gå och vänta på att det ska bli bättre kan jag lika gärna träna under tiden. Som sagt, minusgrader. Det blev kallt om händer och fötter, vilket får mig att tänka att jag borde skaffa ett par varmare vantar och flytta över pedalerna från racern till vintercykeln (fortsättningsvis kallad Stålhingsten) så att jag kan använda mina skor med skoöverdrag. När det gäller handskar tror jag det får bli ett par tumvantar så att jag kan hålla kvar värmen i fartvinden, annars kommer jag nog förlora ett finger eller två under vintern.

Hur som helst så kom jag till slut fram till gymmet, med stelfrusna fingrar och tår. Men jag lyckades få igång lite blodcirkulation och vid slutet av passet så hade jag fått tillbaka nästan all känsel igen, vilket får ses som en vinst i sig. Passet gick också bra, jag fullföljde mina set. Jag är nu inne i Period 2 och om jag klämmer in ett pass till i helgen så har jag slutfört första veckans pass, som ser ut som följer:

6x30 Armhävningar
6x35 Sit-ups
3x10 Chins
3x20 Dips

Det har inte skett nån ökning när det gäller armhävningar jämfört med vecka 9 av Period 1, men däremot så har det tillkommit dips, vilket gör att armhävningarna blir lite värre att klara av. Men nästa vecka ser likadan ut, så jag förmodar att jag kommer vänja mig. Spana gärna in programmen och testa själv!

Vill även påminna om tävlingen jag deltar i! Har ni inte röstat så gör det nu, på en gång!

2 kommentarer :

  1. Varför ska du ha överdrag på dojorna?

    SvaraRadera
  2. Cykelskorna som jag har är inte anpassade för väta och kyla. Skoöverdragen som jag har är vattentäta och fodrade med fleece vilket gör det mycket trevligare att cykla när det är kallt eller blött ute.

    SvaraRadera